APARTMANI VIDAS-BUTORAC

PALIT 488 aRab, Palitotok Rab

Telefon: 00385-51-771131; 00385-98-370037

Vlasnici govore: DE, EN, IT, SLO, CZ, RUS

Pošaljite upit

OPIS OBJEKTA

Prostrani apartmani u kući mediteranskog tipa s pogledom na more nalaze se u mirnom okružju uvale sv. Eufemije nedaleko od centra, te pružaju idealan smještaj za odmor. Apartmani su klimatizirani i potpuno moderno opremljeni uz mogućnost korištenja zajedničke perilice rublja. Posebnu pažnju polažemo na urednost i čistoću apartmana.

broj osnovnih ležajeva2
broj pomoćnih ležajeva1
dječji krevetić DA
broj spavaćih soba1
odvojeni boravak NE
pozicija PRIZEMLJE
kvadratura30 m2
klima DA
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) BESPLATNO
terasa DA
parking DA 4
vez DA
pogled na more DA
do mora (m)150
do centra (m)1800
kućni ljubimci DA
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja PO UPITU
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
mikrovalna DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
KUĆNI LJUBIMCI - 5€/DAN; PETS - 5€/DAY
AS1 CJENIK U EURO PO DANU ***
01.01.- 04.06.
10.09.- 31.12.
04.06.- 09.07.
20.08.- 10.09.
09.07.- 20.08.
NAPOMENA
ZA BORAVAK KRAĆI OD TRI DANA CIJENE 30% NA NAVEDENE CIJENE, DIJETE KOJE DIJELI KREVET S RODITELJIMA 3€ PO DANU
KALENDAR ZAUZETOSTI

POŠALJITE UPIT ZA AS1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 2+1=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Rab, Palit
ANTEŠIĆ SANDRA
Rab, Palit
Smještaj u blizini Rab, Palit
APARTMENTS P & Z
Rab, Palit

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.