APARTMANI KAJTNA

Put Osoršćice 13Nerezineotoci Cres i Lošinj

Telefon: 00386 41 622 128;

Web:

Vlasnici govore: EN, IT,SLO,HR

Pošaljite upit

OPIS OBJEKTA

Plaćanje moguće samo u kunama! Gostiju s domaćim životinjama ne primamo! Gore navedena cijena važi za najam apartmana na dan, bez obzira na broj osoba. U cijenu nije uključena turistička taksa. Gost preuzme apartman nakon 14.00 sati, a napušta ga do 10.00 sati. Presvlaku za posteljinu i ručnike gosti donose sa sobom. Apartman morate napustiti onakvog kakvog ste preuzeli – čistog i urednog! Prvi dan smještaja podmiruju se sve financijske obaveze. Prilikom rezervacije plaća se akontacija. Najam brodice je 550,00 HRK/dan.

broj osnovnih ležajeva4
broj pomoćnih ležajeva2
dječji krevetić NE
broj spavaćih soba1
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravkuDA
odvojeni boravak NE
pozicija PRIZEMLJE
kvadratura60
klima DA
TV DA
satelitska TV NE
Internet (Wi-Fi) BESPLATNO
terasa DA
parking DA 2
vez NE
pogled na more DA
do mora (m)300
do centra (m)100
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja DA
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
štednjak DA
perilica suđa DA
roštilj vanjski DA
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
01.01.- 20.06.
21.06.- 31.08.
01.09.- 31.12.
400 kn
675 kn
400 kn

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 1+1=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Nerezine
SATALIĆ MARKO
Nerezine
Smještaj u blizini Nerezine
FILIPAS MANUELA
Nerezine

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.